Varmepumper er en miljøvenlig løsning

Med et varmepumpeanlæg frem for den gamle oliekedel, kan du spare rigtig mange penge på varmeregningen. Der findes tre forskellige former for varmepumper; luft-til-luft, luft-til-vand og jordvarme. 

Hos KM Smed kan vi opsætte alle former for varmepumper i vores lokalområde omkring Bogense, herunder i byer som Middelfart og Otterup. 

Luft til luft varmepumper

En luft til luft varmepumpe ​anvender luften udenfor, hvor den nærmest suger varmen ud af luften udefra og derefter cirkulerer det rundt inde i huset. Den helt store fordel ved luft til luft varmepumper er, at der er tale om grøn energi. Det betyder at omgivelserne ikke bliver belastet med Co2. 

Luft til vand varmepumper

Luft til vand varmepumper fungerer i store træk på samme måde som en luft til luft varmepumper.

​Forskellen er bare, den omformer luften udenfor til varme, som cirkuleres rundt via vand. Det er en billig og effektiv varmekilde, som kun kræver, at du har radiatorer eller gulvarme i huset.

Opvarmning via jordvarme

Jord til vand varmepumper er en velafprøvet teknologi, der laver energi ud af en gratis naturressource. Driftsomkostningerne er så lave, at investeringen i et anlæg hurtigt er tjent hjem i besparelser på varmeregningen.​

Få et tilbud på en varmepumpe

Vi svarer hellere end gerne på spørgsmål om valg af varmepumper og energirigtig opvarmning, og vi giver også gerne et uforpligtende tilbud på installation.

Ring til os på telefon ​20 13 81 16 eller skriv til os på mail kurtmadsensmed@gmail.com

Kategori reference